• SF6 - mentes nagyfeszültségű megszakítók

  Környezetbarát GE Grid Solutions megszakítók - Green Gas for Grid, g3 - szigetelőgázzal.
  Bővebben>>

 • Átvezető szigetelő on-line monitoring

  Az átvezető szigetelők fontos elemei a nagyfeszültségű transzformátoroknak, mérőváltóknak és kapcsoló berendezéseknek, állapotuk figyelése és meghibásodásuk elkerülése kiemelt jelentőségű.
  Bővebben>>
 • On-line és hordozható hibagáz elemzők

  Transport X2 - hét hibagáz és nedvesség-tartalom mérése kevesebb mint 30 perc alatt. Alkalmas ásványi szigetelőolajokban és észter alapú szigetelő folyadékokban keletkező hibagázok mérésére és elemzésére.
  Bővebben>>
 • 1
 • 2
 • 3

Econovis Kft.

business

Az Econovis Kft a General Electric Grid Solutions üzletágának megbízásából Channel partnerként képviseli a céget Magyarországon, melynek keretében elsősorban az értékesítési, marketing és terméktámogatási feladatokat látja el.

Munkatársaink szakmai háttere, nemzetközi cégeknél - ezen belül részben a GE-ben - szerzett tapasztalata, valamint folyamatos képzése, garantálja szolgáltatásaink minőségét és partnereink megelégedettségét. Célunk egy olyan gyártói kínálatot bemutatni, mely széles készülék és megoldás választékkal rendelkezik, valamint versenyképes ár/ érték arányt képvisel.

Bővebben...

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 •   A GE elsőként vezette be a kalibráló- és hordozógáz mentes DGA elemzőket, melyek közül a Transport X² a hordozható
 • A GE Industrial Solutions üzletág ABB által történt felvásárlását követően, a korábban értékesített GE kisfeszültségű készülékek és rendszerekhez kínálunk kiváltó vagy retrofit
 •   A GE g3 technológiája egy valós alternatíva a kén-hexafluorid gáznak (SF6), a nagyfeszültségű kapcsoló berendezések szigetelési közegeként.  A g3 gázszigetelésű
 • A villamos hajtások olyan elektronikus-berendezések melyek az elektromos motorok és munkagépek jellemzőinek összehangolására szolgálnak, másként fogalmazva az elektromos hajtás az
 • XSD Ultra 841 - GE kisfeszültségű termékcsalád Prémium villanymotorok, melyek kíválóan teljesítenek a legkeményebb ipai környezetben is. A korszerű gyártási technológia
 • A nagyfeszültségű berendezések vizsgálatát és elemzését, diagnosztikáját átfogó területünk elsősorban a nagyteljesítményű transzformátorok, valamint a kapcsoló berendezések és megszakítók célcsoportjával

A moduláris mágneskapcsolók olyan elektromechanikus vezérlésű kapcsolók, melyek egy- vagy többfázisú terheléseket kapcsolnak, míg a vezérlésük kis energiát igényel. A relék ezzel ellentétben kisebb terheléseket tudnak vezérelni. A GE termékkínálatában a moduláris mágneskapcsolók a Contax, a moduláris relék a Contax R család keretein belül érhetők el.

A moduláris mágneskapcsolók többek között világítás, fűtőberendezések, szivattyú- és ventillátormotorok vezérlésére alkalmazhatók. Főleg lakossági felhasználásra készültek, kisebb áramtartományok kezelésére. A mágneskapcsolók 63 A-ig, a relék 16 A-ig használhatók.

A 20A-es változaton kívül mind egyenáramú tekercset is tartalmaz, ennek köszönhetően egyen- és váltóáramnál is használhatók. A beépített varisztor által 5kV-ig a túlfeszültséggel szemben is védettek. Érintés ellen IP20-as védelemmel van ellátva. Kiegészítőként ugyanazokat a segédérintkezőket használhatjuk hozzájuk mint a kismegszakítók és áramvédő kapcsolók esetén.

A moduláris relék is alkalmasak világítás vagy fűtés kapcsolására, akár PLC be- és kimenetek védelmére is. A normál működtetésen kívül bármikor használható manuálisan is. A mágneskapcsolókhoz hasonlóan IP20-as érintésvédelemmel rendelkezik, és kiegészítésként ugyanazok a segédérintkezők csatlakoztathatók hozzá.

Contax

Contax

Contax R

Contax R

Katalógus letöltése Vissza az oldal tetejére

Integrált megoldások

business technology
 

A GE sokéves tapasztalata az energia előállítási és elosztási technológiák területén komplex beruházások kezelését teszi lehetővé.

Szorosan együttműködve a beruházóval, tervezővel és kivitelezőkkel a GE komplett megoldásokat kínál különböző termékeinek, rendszereinek és szolgáltatásainak integrálá-sával. Folyamatosan fejleszti feladatra szabott megoldásait, dinamikusan követve a piaci igényeket és igazodva a felhasználói elvárások magas minőségi és szakmai színvonalon történő teljesítésére, a villamos ipar minden szegmensében. Bővebb információkért forduljon hozzánk:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.