• SF6 - mentes nagyfeszültségű megszakítók

  Környezetbarát GE Grid Solutions megszakítók - Green Gas for Grid, g3 - szigetelőgázzal.
  Bővebben>>

 • Átvezető szigetelő on-line monitoring

  Az átvezető szigetelők fontos elemei a nagyfeszültségű transzformátoroknak, mérőváltóknak és kapcsoló berendezéseknek, állapotuk figyelése és meghibásodásuk elkerülése kiemelt jelentőségű.
  Bővebben>>
 • On-line és hordozható hibagáz elemzők

  Transport X2 - hét hibagáz és nedvesség-tartalom mérése kevesebb mint 30 perc alatt. Alkalmas ásványi szigetelőolajokban és észter alapú szigetelő folyadékokban keletkező hibagázok mérésére és elemzésére.
  Bővebben>>
 • 1
 • 2
 • 3

Econovis Kft.

business

Az Econovis Kft a General Electric Grid Solutions üzletágának megbízásából Channel partnerként képviseli a céget Magyarországon, melynek keretében elsősorban az értékesítési, marketing és terméktámogatási feladatokat látja el.

Munkatársaink szakmai háttere, nemzetközi cégeknél - ezen belül részben a GE-ben - szerzett tapasztalata, valamint folyamatos képzése, garantálja szolgáltatásaink minőségét és partnereink megelégedettségét. Célunk egy olyan gyártói kínálatot bemutatni, mely széles készülék és megoldás választékkal rendelkezik, valamint versenyképes ár/ érték arányt képvisel.

Bővebben...

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 •   A GE elsőként vezette be a kalibráló- és hordozógáz mentes DGA elemzőket, melyek közül a Transport X² a hordozható
 • A GE Industrial Solutions üzletág ABB által történt felvásárlását követően, a korábban értékesített GE kisfeszültségű készülékek és rendszerekhez kínálunk kiváltó vagy retrofit
 •   A GE g3 technológiája egy valós alternatíva a kén-hexafluorid gáznak (SF6), a nagyfeszültségű kapcsoló berendezések szigetelési közegeként.  A g3 gázszigetelésű
 • A villamos hajtások olyan elektronikus-berendezések melyek az elektromos motorok és munkagépek jellemzőinek összehangolására szolgálnak, másként fogalmazva az elektromos hajtás az
 • XSD Ultra 841 - GE kisfeszültségű termékcsalád Prémium villanymotorok, melyek kíválóan teljesítenek a legkeményebb ipai környezetben is. A korszerű gyártási technológia
 • A nagyfeszültségű berendezések vizsgálatát és elemzését, diagnosztikáját átfogó területünk elsősorban a nagyteljesítményű transzformátorok, valamint a kapcsoló berendezések és megszakítók célcsoportjával

A Pulsar család termékeiben közös, hogy mindegyik egy rövid ideig tartó impulzus hatására hajt végre egy előre eltervezett feladatot.

Impulzuskapcsolók

Az impulzuskapcsoló (Pulsar S) vezérlőkörére adott rövid idejű impulzus hatására két állapot között kapcsol. Az impulzuskapcsolók elektronikus vagy elektromechanikus vezérlésű, egy-  vagy többfázisú, közepes áramerősségű kört kapcsoló készülékek. Főleg több helyről történő vezérlési igény esetén, alacsony áramerősségű vezérlőkörökben és világítási vagy fűtési kapcsolókörökben alkalmazzák. Többféle érintkező kialakítás érhető el.

Lépcsőházi kapcsolók

A lépcsőházi kapcsolók (Pulsar TS) nyomógomb segítségével működtethető automatakapcsolók, melynek megnyomásával a fogyasztóhoz áram jut, majd beállított idő elteltével a készülék lekapcsolja azt. Főleg világítási és szellőztetési áramköröknél használatos.

Időrelék

Az időrelék (Pulsar T) olyan eszközök, melyek egy bemeneti impulzus hatására előre meghatározott kimeneti impulzusokat hoznak létre. Késleltetett megvilágításhoz (pl: kocsibejárókhoz), szivattyú utókeringetésének kapcsolásához, helységek utólagos szellőztetéséhez használják. Kaphatók késleltetett be-/kikapcsolású, astabil, illetve egyszeri pozitív/negatív élre működő kivitelben. Az időzítés és az időtartam előre beállítható, ahogy többfunkciós relé esetén a készülék funkciója is.

Pulsar S

Pulsar S

Pulsar TS

Pulsar TS

Pulsar T

Pulsar T

Katalógus letöltése Vissza az oldal tetejére

Integrált megoldások

business technology
 

A GE sokéves tapasztalata az energia előállítási és elosztási technológiák területén komplex beruházások kezelését teszi lehetővé.

Szorosan együttműködve a beruházóval, tervezővel és kivitelezőkkel a GE komplett megoldásokat kínál különböző termékeinek, rendszereinek és szolgáltatásainak integrálá-sával. Folyamatosan fejleszti feladatra szabott megoldásait, dinamikusan követve a piaci igényeket és igazodva a felhasználói elvárások magas minőségi és szakmai színvonalon történő teljesítésére, a villamos ipar minden szegmensében. Bővebb információkért forduljon hozzánk:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.