• SF6 - mentes nagyfeszültségű megszakítók

  Környezetbarát GE Grid Solutions megszakítók - Green Gas for Grid, g3 - szigetelőgázzal.
  Bővebben>>

 • Átvezető szigetelő on-line monitoring

  Az átvezető szigetelők fontos elemei a nagyfeszültségű transzformátoroknak, mérőváltóknak és kapcsoló berendezéseknek, állapotuk figyelése és meghibásodásuk elkerülése kiemelt jelentőségű.
  Bővebben>>
 • On-line és hordozható hibagáz elemzők

  Transport X2 - hét hibagáz és nedvesség-tartalom mérése kevesebb mint 30 perc alatt. Alkalmas ásványi szigetelőolajokban és észter alapú szigetelő folyadékokban keletkező hibagázok mérésére és elemzésére.
  Bővebben>>
 • 1
 • 2
 • 3

Econovis Kft.

business

Az Econovis Kft a General Electric Grid Solutions üzletágának megbízásából Channel partnerként képviseli a céget Magyarországon, melynek keretében elsősorban az értékesítési, marketing és terméktámogatási feladatokat látja el.

Munkatársaink szakmai háttere, nemzetközi cégeknél - ezen belül részben a GE-ben - szerzett tapasztalata, valamint folyamatos képzése, garantálja szolgáltatásaink minőségét és partnereink megelégedettségét. Célunk egy olyan gyártói kínálatot bemutatni, mely széles készülék és megoldás választékkal rendelkezik, valamint versenyképes ár/ érték arányt képvisel.

Bővebben...

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 •   A GE elsőként vezette be a kalibráló- és hordozógáz mentes DGA elemzőket, melyek közül a Transport X² a hordozható
 • A GE Industrial Solutions üzletág ABB által történt felvásárlását követően, a korábban értékesített GE kisfeszültségű készülékek és rendszerekhez kínálunk kiváltó vagy retrofit
 •   A GE g3 technológiája egy valós alternatíva a kén-hexafluorid gáznak (SF6), a nagyfeszültségű kapcsoló berendezések szigetelési közegeként.  A g3 gázszigetelésű
 • A villamos hajtások olyan elektronikus-berendezések melyek az elektromos motorok és munkagépek jellemzőinek összehangolására szolgálnak, másként fogalmazva az elektromos hajtás az
 • XSD Ultra 841 - GE kisfeszültségű termékcsalád Prémium villanymotorok, melyek kíválóan teljesítenek a legkeményebb ipai környezetben is. A korszerű gyártási technológia
 • A nagyfeszültségű berendezések vizsgálatát és elemzését, diagnosztikáját átfogó területünk elsősorban a nagyteljesítményű transzformátorok, valamint a kapcsoló berendezések és megszakítók célcsoportjával

Az időkapcsolókat elektromos berendezések előre programozott kapcsolására használjuk. Megkülönböztetünk analóg (Classic sorozat) és digitális (Galax sorozat) típusokat. A Galax sorozaton belül találjuk az alkonykapcsolókat is (Galax LSS).

Analóg időkapcsolók

Az analóg időkapcsolók (Classic) mechanikus kapcsolókkal ellátott elektromos berendezések, digitális változatához képest korlátozott lehetőségekkel. 1 vagy 2 programozható tárcsával vannak felszerelve, mindkét változat elérhető kvarc vagy hálózatra szinkronizált kivitelben, valamint üzemelési tartalékkal és nélküle. Manuálisan bármikor be-, és kikapcsolhatók. Alkalmazása széleskörű: előre programozható világítások kapcsolására, fűtőberendezések, motorok kapcsolására használják.

Digitális időkapcsolók

A digitális időkapcsolók (Galax) felhasználási területe analóg társával teljesen megegyezik. Különbség a két típus között, hogy a digitális időkapcsolók rendkívül könnyen programozhatók, szinte korlátlan beállítási lehetőségekkel rendelkeznek. Egyes készülékeknél a legrövidebb kapcsolási időtartam egy másodperc is lehet. Kvarc óramű szinkronizálja az eszközöket, vannak nyári/téli időszámítás között automatikusan váltó típusok is. Működésük manuális be-/kikapcsolással bármikor felülírható.

Alkonykapcsolók

Az alkonykapcsolók (Galax LSS) a környezeti fény intenzitásának hatására lépnek működésbe. Ha az intenzitás egy bizonyos beállított szint alá csökken, az alkonykapcsoló bekapcsol. A környezeti fények intenzitásának növekedésére, ha meghaladja a küszöbértéket, a kapcsoló kikapcsol. A fényerő, fényerőtartomány és a reakcióidő is manuálisan állítható. Elérhetők 1 vagy 2 csatornás kivitelben, beépített vagy különálló fotocellával, DIN sínre vagy falra szerelhető kialakításban.

Alkalmazás: kirakatok, irodák, parkolók világításának szabályozása; redőnyök, napellenzők vezérlése vagy világítási körök kapcsolása.

Classic sw

CLASSIC

Galax

GALAX

72x72

72x72

Galax LSS

GALAX LSS

Katalógus letöltése Vissza az oldal tetejére

Integrált megoldások

business technology
 

A GE sokéves tapasztalata az energia előállítási és elosztási technológiák területén komplex beruházások kezelését teszi lehetővé.

Szorosan együttműködve a beruházóval, tervezővel és kivitelezőkkel a GE komplett megoldásokat kínál különböző termékeinek, rendszereinek és szolgáltatásainak integrálá-sával. Folyamatosan fejleszti feladatra szabott megoldásait, dinamikusan követve a piaci igényeket és igazodva a felhasználói elvárások magas minőségi és szakmai színvonalon történő teljesítésére, a villamos ipar minden szegmensében. Bővebb információkért forduljon hozzánk:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.