• SF6 - mentes nagyfeszültségű megszakítók

  Környezetbarát GE Grid Solutions megszakítók - Green Gas for Grid, g3 - szigetelőgázzal.
  Bővebben>>

 • Átvezető szigetelő on-line monitoring

  Az átvezető szigetelők fontos elemei a nagyfeszültségű transzformátoroknak, mérőváltóknak és kapcsoló berendezéseknek, állapotuk figyelése és meghibásodásuk elkerülése kiemelt jelentőségű.
  Bővebben>>
 • On-line és hordozható hibagáz elemzők

  Transport X2 - hét hibagáz és nedvesség-tartalom mérése kevesebb mint 30 perc alatt. Alkalmas ásványi szigetelőolajokban és észter alapú szigetelő folyadékokban keletkező hibagázok mérésére és elemzésére.
  Bővebben>>
 • 1
 • 2
 • 3

Econovis Kft.

business

Az Econovis Kft a General Electric Grid Solutions üzletágának megbízásából Channel partnerként képviseli a céget Magyarországon, melynek keretében elsősorban az értékesítési, marketing és terméktámogatási feladatokat látja el.

Munkatársaink szakmai háttere, nemzetközi cégeknél - ezen belül részben a GE-ben - szerzett tapasztalata, valamint folyamatos képzése, garantálja szolgáltatásaink minőségét és partnereink megelégedettségét. Célunk egy olyan gyártói kínálatot bemutatni, mely széles készülék és megoldás választékkal rendelkezik, valamint versenyképes ár/ érték arányt képvisel.

Bővebben...

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 •   A GE elsőként vezette be a kalibráló- és hordozógáz mentes DGA elemzőket, melyek közül a Transport X² a hordozható
 • A GE Industrial Solutions üzletág ABB által történt felvásárlását követően, a korábban értékesített GE kisfeszültségű készülékek és rendszerekhez kínálunk kiváltó vagy retrofit
 •   A GE g3 technológiája egy valós alternatíva a kén-hexafluorid gáznak (SF6), a nagyfeszültségű kapcsoló berendezések szigetelési közegeként.  A g3 gázszigetelésű
 • A villamos hajtások olyan elektronikus-berendezések melyek az elektromos motorok és munkagépek jellemzőinek összehangolására szolgálnak, másként fogalmazva az elektromos hajtás az
 • XSD Ultra 841 - GE kisfeszültségű termékcsalád Prémium villanymotorok, melyek kíválóan teljesítenek a legkeményebb ipai környezetben is. A korszerű gyártási technológia
 • A nagyfeszültségű berendezések vizsgálatát és elemzését, diagnosztikáját átfogó területünk elsősorban a nagyteljesítményű transzformátorok, valamint a kapcsoló berendezések és megszakítók célcsoportjával

A Record Plus öntöttházas/kompakt/ megszakítók átfogó megoldást nyújtanak a kisfeszültségű energiaelosztásban 20 és 1600A között, négy készülékmérettel: FD, FE, FG, FK. Számos telepítési lehetőség, biztonságosan és egyszerűen felszerelhető tartozékok, és az alkalmazásnak megfelelő kioldóegységek – termomágneses és elektronikus - szelés skálája áll rendelkezésre. Kaphatók hálózat-, generátor- és motorvédelmi típusok, IEC és NEMA szabvány szerinti változatokban. Védelmi-kioldóegység nélkül szakaszolókapcsolóként alkalmazhatók. 

FD sorozat: névleges áramtartomány 20-160A, zárlati megszakítóképessége 18-150kA között. 3,4 illetve 1 pólusú, illetve rögzített és dugaszolható (plug-in) kivitelben érhetők el. DIN sínre vagy szerelőlapra szerelhetők. Kaphatók rögzített beállítású vagy állítható termomágneses védelmi-kioldóegységgel. Házon belül vagy külsőleg hozzáépíthető kiegészítők: segédérintkezők, munkaáramú és feszültségcsökkenési kioldók, oldalra vagy alulra szerelhető földzárlatvédelmi kapcsoló, forgatókaros vagy motoros működtetés, stb.

FE sorozat:  160-250A névleges áramtartománnyal rendelkező 3 és 4 pólusú megszakító, zárlati megszakítóképessége 36-150kA. Közvetlenül gyűjtősínre is csatlakoztatható, rögzített, dugaszolható és kocsizható kivitelben kaphatók. Állítható termomágneses vagy elektronikus védelmi-kioldóegységgel, beállító tárcsa nélkül vagy beállító tárcsával kerül forgalomba. A kiegészítők megegyeznek az FD megszakítóhoz kapcsolhatókkal.

FG sorozat400-630A névleges áramtartománnyal rendelkező 3 és 4 pólusú megszakító, zárlati megszakítóképessége 50-150kA. Rögzített, dugaszolható és kocsizható kivitelben kaphatók. Különböző állítható elektronikus védelmi-kioldóegység áll rendelkezésre és hasonló kiegészítők kaphatók hozzá, mint az FD és FE típusoknál.

FK sorozat: a megszakító család legnagyobb tagja, névleges áramtartománya 800-1600A, zárlati megszakítóképessége 50-150kA, 3 és 4 pólusú kivitelben érhető el. Közvetlenül gyűjtősínre is csatlakoztatható, rögzített és kocsizható változatban kapható. Számos állítható termomágneses és elektronikus védelmi-kioldóegységgel szállítható, és hasonló kiegészítőkkel rendelkezik, mint a család többi tagja.

Kifutott típusok : korábban forgalomban lévő Record és Spectra megszakítók kiváltásával vagy pótlásával kapcsolatos kérdésekben kérjük, érdeklődjön az info@econovis.hu címen.

 

FD 400x400

FD

FE 400x400

FE

FG 400x400

FG

FK 400x400

FK

Katalógus letöltése Vissza az oldal tetejére

Integrált megoldások

business technology
 

A GE sokéves tapasztalata az energia előállítási és elosztási technológiák területén komplex beruházások kezelését teszi lehetővé.

Szorosan együttműködve a beruházóval, tervezővel és kivitelezőkkel a GE komplett megoldásokat kínál különböző termékeinek, rendszereinek és szolgáltatásainak integrálá-sával. Folyamatosan fejleszti feladatra szabott megoldásait, dinamikusan követve a piaci igényeket és igazodva a felhasználói elvárások magas minőségi és szakmai színvonalon történő teljesítésére, a villamos ipar minden szegmensében. Bővebb információkért forduljon hozzánk:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.