• SF6 - mentes nagyfeszültségű megszakítók

  Környezetbarát GE Grid Solutions megszakítók - Green Gas for Grid, g3 - szigetelőgázzal.
  Bővebben>>

 • Átvezető szigetelő on-line monitoring

  Az átvezető szigetelők fontos elemei a nagyfeszültségű transzformátoroknak, mérőváltóknak és kapcsoló berendezéseknek, állapotuk figyelése és meghibásodásuk elkerülése kiemelt jelentőségű.
  Bővebben>>
 • On-line és hordozható hibagáz elemzők

  Transport X2 - hét hibagáz és nedvesség-tartalom mérése kevesebb mint 30 perc alatt. Alkalmas ásványi szigetelőolajokban és észter alapú szigetelő folyadékokban keletkező hibagázok mérésére és elemzésére.
  Bővebben>>
 • 1
 • 2
 • 3

Econovis Kft.

business

Az Econovis Kft a General Electric Grid Solutions üzletágának megbízásából Channel partnerként képviseli a céget Magyarországon, melynek keretében elsősorban az értékesítési, marketing és terméktámogatási feladatokat látja el.

Munkatársaink szakmai háttere, nemzetközi cégeknél - ezen belül részben a GE-ben - szerzett tapasztalata, valamint folyamatos képzése, garantálja szolgáltatásaink minőségét és partnereink megelégedettségét. Célunk egy olyan gyártói kínálatot bemutatni, mely széles készülék és megoldás választékkal rendelkezik, valamint versenyképes ár/ érték arányt képvisel.

Bővebben...

 • Mérés és diagnosztika +

  Nagyteljesítményű transzformátorok, kapcsoló berendezések és megszakító monitoring, az egyszerű feladatoktól a komplett rendszerekig:
  - on-line hibagáz (DGA) elemzők
  - hordozható mérőeszközök transzformátor hibagáz vizsgálatához
  - átvezető szigetelő on-line monitoring
  - megszakítók és kapcsoló berendezések on-line diagnosztikája
  - komplex on-line mérési és felügyeleti rendszerek (MS 3000)
  - elemző és felügyeleti szoftverek
  Bővebben
 • Energiaelosztás +

  A korszerű villamosenergia-elosztás lényege, hogy az energiát megbízhatóan eljutassa a gyárakban / középületekben / lakásokban lévő fogyasztókhoz, és az energiafelhasználást biztonságossá tegye a felhasználók és eszközeik számára. Bővebb információkért válasszon az alábbi témakörök szerint:
  Bővebben
 • SF6 - mentes nagyfeszültségű kapcsoló berendezések +

  GL309g, GL310g, GL311g és GL312g g3 gázszigetelésű megszakítók, közös vagy fázisonkénti hajtással, CBWatch on-line monitoring megoldásokkal.
  Bővebben
 • Elektromos autó töltőállomások +

  A DuraStation elektromos autótöltőkkel a GE fontos szerepet vállal a szigorodó fenntartható fejlődés és a környezettudatos követelmények teljesítésében. A töltőállomás és tartozékai megfelelnek a jelenleg érvényben lévő műszaki és biztonsági követelménynek. A DuraStation töltőállomások csatlakoztatása lehet egy- vagy háromfázisú, névleges áramuk 16A vagy 32A
  Bővebben
 • Villamos hajtások +

  A villamos hajtások olyan elektronikus-berendezések melyek az elektromos motorok és munkagépek jellemzőinek összehangolására szolgálnak, másként fogalmazva az elektromos hajtás az a berendezés, amely a villamos gépek mozgását vezérli.
  Bővebben
 • Villamos forgógépek +

  Villamos forgógépek, transzformátorok
  Bővebben
 •   +

  - on-line hibagáz (DGA) elemzők
  - hordozható mérőeszközök transzformátor hibagáz vizsgálatához
  - átvezető szigetelő on-line monitoring
  - megszakítók és kapcsoló berendezések on-line diagnosztikája
  - komplex on-line mérési és felügyeleti rendszerek (MS 3000)
  - elemző és felügyeleti szoftverek
  Bővebben
 • 1

A GE kínálatában megtalálható M-Pact Plus és Entelliguard légmegszakító családok, a piacnövekvő igényeinek felelnek meg, jó ár/teljesítmény arányt nyújtva a felhasználóknak. Az alkalmazás igényeihez igazodva választási lehetőséget kínálnak egyszerű és komplex felszereltségü - mérési és kommunikációs lehetőségeket is nyújtó - készülékek közül, 6400A névleges áramig. Védelmi-kioldóegység nélkül szakaszolókapcsolóként alkalmazhatók.

M-Pact Plus megszakító család: 400-4000A

Méret alapján 2, zárlati megszakítóképesség alapján 3 típust különböztetünk meg.

Méret:

 • 1-es méret: 400 – 2500 A-ig;
 • 2-es méret: 800 – 4000 A-ig;
  Az 1-es és 2-es keretek magassági és mélységi mérete megegyezik.

Zárlati megszakítóképesség:

-          S sorozat: 50kA (Icu=Ics=Icw) 500 V-on;

-          N sorozat: 65kA (Icu=Ics=Icw) 500 V-on;

-          H sorozat: 80kA (Icu=Ics=Icw) 500 V-on;

Két féle elektronikus védelmi-kioldóegységgel - MPRO27 és MPRO50 - kapható, számos beállítási lehetőséggel. Az MPRO27 a korábbi MPRO17 és 18 váltotta ki, és az alapvető védelmi funkciókat (túláram, rövidzárlat, földzárlat) tartalmazza, az MPRO50 pedig az MPRO30 és 40 típusokat, és bővebb funkcionalitást nyújt (pl. RELT- csökkentett rövidzárlati áram).

EntelliGuard G megszakító család: 400-6400A

Méret alapján 3, zárlati megszakítóképesség alapján 7 sorozatot különböztetünk meg.

Méret:

 • 1-es méret:  400 – 2000 A-ig;
 • 2-es méret:  400 – 4000 A-ig;
 • 3-as méret: 3200 –6400 A-ig
  Az 1-es,2-es és 3-as házméretek magassági és mélységi mérete megegyezik.

 

Zárlati megszakítóképesség:

-          S sorozat: 50kA (Icu=Ics=Icw) 500 V-on;

-          N sorozat: 65kA (Icu=Ics=Icw) 500 V-on;

-          H sorozat: 85kA (Icu=Ics), Icw=65kA, 500 V-on;

-          E-H sorozat 85kA (Icu=Ics=Icw) 500 V-on;

-          M sorozat: 100kA (Icu=Ics), Icw=85kA, 500 V-on;

-          G-M sorozat: 100kA (Icu=Ics= Icw), 500 V-on;

-          L sorozat: 150kA (Icu=Ics), Icw=100kA, 500 V-on

Négy féle elektronikus vezérlő-kioldóegységgel – GT-E, GT-S, GT-N és GT-H - kapható, az igényeknek megfelelően az alapfunkcióktól a kommunikációs lehetőségeket is tartalmazó típusok állnak rendelkezésre.

 

Minden megszakító rögzíthető vagy kikocsizható kivitelben is elérhető, 3 és 4 pólusú kialakításban.Elő- vagy hátoldali csatlakozás lehetséges (vízszintes/függőleges), a vezérlés villamos vagy manuális úton történhet. Számos kiegészítő áll rendelkezésre: segédérintkezők, munkaáramú és feszültségcsökkenési kioldók, bekapcsoló tekercsek, motoros hajtások, reteszelések, stb. A tartozékok nagy része –megfelelő képzés esetén - a helyszínen is felszerelhető.

Kifutott típusok

Korábban forgalomban lévő APU, ME és Spectronic megszakítók kiváltásával vagy pótlásával kapcsolatos kérdésekben kérjük, érdeklődjön az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

 

 

M-Pact Plus 280x200

M-Pact Plus

EntelliGuard 280x200

Entelliguard

Vissza az oldal tetejére

Integrált megoldások

business technology
 

A GE sokéves tapasztalata az energia előállítási és elosztási technológiák területén komplex beruházások kezelését teszi lehetővé.

Szorosan együttműködve a beruházóval, tervezővel és kivitelezőkkel a GE komplett megoldásokat kínál különböző termékeinek, rendszereinek és szolgáltatásainak integrálá-sával. Folyamatosan fejleszti feladatra szabott megoldásait, dinamikusan követve a piaci igényeket és igazodva a felhasználói elvárások magas minőségi és szakmai színvonalon történő teljesítésére, a villamos ipar minden szegmensében. Bővebb információkért forduljon hozzánk:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.