• SF6 - mentes nagyfeszültségű megszakítók

  Környezetbarát GE Grid Solutions megszakítók - Green Gas for Grid, g3 - szigetelőgázzal.
  Bővebben>>

 • Átvezető szigetelő on-line monitoring

  Az átvezető szigetelők fontos elemei a nagyfeszültségű transzformátoroknak, mérőváltóknak és kapcsoló berendezéseknek, állapotuk figyelése és meghibásodásuk elkerülése kiemelt jelentőségű.
  Bővebben>>
 • On-line és hordozható hibagáz elemzők

  Transport X2 - hét hibagáz és nedvesség-tartalom mérése kevesebb mint 30 perc alatt. Alkalmas ásványi szigetelőolajokban és észter alapú szigetelő folyadékokban keletkező hibagázok mérésére és elemzésére.
  Bővebben>>
 • 1
 • 2
 • 3

Econovis Kft.

business

Az Econovis Kft a General Electric Grid Solutions üzletágának megbízásából Channel partnerként képviseli a céget Magyarországon, melynek keretében elsősorban az értékesítési, marketing és terméktámogatási feladatokat látja el.

Munkatársaink szakmai háttere, nemzetközi cégeknél - ezen belül részben a GE-ben - szerzett tapasztalata, valamint folyamatos képzése, garantálja szolgáltatásaink minőségét és partnereink megelégedettségét. Célunk egy olyan gyártói kínálatot bemutatni, mely széles készülék és megoldás választékkal rendelkezik, valamint versenyképes ár/ érték arányt képvisel.

Bővebben...

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 •   A GE elsőként vezette be a kalibráló- és hordozógáz mentes DGA elemzőket, melyek közül a Transport X² a hordozható
 • A GE Industrial Solutions üzletág ABB által történt felvásárlását követően, a korábban értékesített GE kisfeszültségű készülékek és rendszerekhez kínálunk kiváltó vagy retrofit
 •   A GE g3 technológiája egy valós alternatíva a kén-hexafluorid gáznak (SF6), a nagyfeszültségű kapcsoló berendezések szigetelési közegeként.  A g3 gázszigetelésű
 • A villamos hajtások olyan elektronikus-berendezések melyek az elektromos motorok és munkagépek jellemzőinek összehangolására szolgálnak, másként fogalmazva az elektromos hajtás az
 • XSD Ultra 841 - GE kisfeszültségű termékcsalád Prémium villanymotorok, melyek kíválóan teljesítenek a legkeményebb ipai környezetben is. A korszerű gyártási technológia
 • A nagyfeszültségű berendezések vizsgálatát és elemzését, diagnosztikáját átfogó területünk elsősorban a nagyteljesítményű transzformátorok, valamint a kapcsoló berendezések és megszakítók célcsoportjával

A QuiXtra elosztórendszer a GE komplett megoldását jelenti a kereskedelmi és közületi épületek, valamint ipari létesítmények villamos elosztóira 4000A-ig. A QuiXtra sorozat lapraszerelt csomagolásban szállított acéllemez elosztószekrény, melynek tervezésénél fő szempontokként a megbízhatóság, egyszerűség, sokoldalúság, a könnyű szerelhetőség és kezelés érvényesültek, melyekhez új és megnyerő formavilág párosul.

QuiXtra 630

A QuiXtra 630 sorozat 24 különböző szekrényből áll. A szekrények 9 magassági méretben kaphatók 450-től 1800mm-ig, valamint 3 szélességi méretben 12, 24 és 36 modulszélességben. Minden szekrénytípus ugyanazon mélységű (220mm ajtó nélkül és 250mm ajtóval), ami lehetővé teszi a vízszintes sorolást és az elosztórendszer rugalmas, adott igényeknek megfelelő, tervezését.
A QuiXtra 630 elosztórendszert 5 lépésből készre szerelhetjük!

QuiXtra 4000

A QuiXtra 4000 sorozat 9 különböző szekrényből áll. A szekrények 3 mélységi méretben kaphatók: 450mm, 600mm és 800mm, valamint 3 szélességi méretben: 12, 24 és 36 modulszélességben.
Minden szekrénytípus azonos - 1800 mm- magasságú. Az azonos mélységi méretű szekrények vízszintesen, az azonos szélességűek pedig egymásnak háttal sorolhatók. A sarokszekrények lehetővé teszik az L és U formában történő sorolást. A széles kínálatnak köszönhetően az elosztórendszer rugalmasan és az adott igényeknek megfelelően tervezhető.

Quixtra 360 280x200

QuiXtra 630

Quixtra 4000 280x200

QuiXtra 4000

 
 

QuiXtra 630 katalógus letöltése QuiXtra 4000 katalógus letöltése

 

Vissza az oldal tetejére

Integrált megoldások

business technology
 

A GE sokéves tapasztalata az energia előállítási és elosztási technológiák területén komplex beruházások kezelését teszi lehetővé.

Szorosan együttműködve a beruházóval, tervezővel és kivitelezőkkel a GE komplett megoldásokat kínál különböző termékeinek, rendszereinek és szolgáltatásainak integrálá-sával. Folyamatosan fejleszti feladatra szabott megoldásait, dinamikusan követve a piaci igényeket és igazodva a felhasználói elvárások magas minőségi és szakmai színvonalon történő teljesítésére, a villamos ipar minden szegmensében. Bővebb információkért forduljon hozzánk:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.