• SF6 - mentes nagyfeszültségű megszakítók

  Környezetbarát GE Grid Solutions megszakítók - Green Gas for Grid, g3 - szigetelőgázzal.
  Bővebben>>

 • Átvezető szigetelő on-line monitoring

  Az átvezető szigetelők fontos elemei a nagyfeszültségű transzformátoroknak, mérőváltóknak és kapcsoló berendezéseknek, állapotuk figyelése és meghibásodásuk elkerülése kiemelt jelentőségű.
  Bővebben>>
 • On-line és hordozható hibagáz elemzők

  Transport X2 - hét hibagáz és nedvesség-tartalom mérése kevesebb mint 30 perc alatt. Alkalmas ásványi szigetelőolajokban és észter alapú szigetelő folyadékokban keletkező hibagázok mérésére és elemzésére.
  Bővebben>>
 • 1
 • 2
 • 3

Econovis Kft.

business

Az Econovis Kft a General Electric Grid Solutions üzletágának megbízásából Channel partnerként képviseli a céget Magyarországon, melynek keretében elsősorban az értékesítési, marketing és terméktámogatási feladatokat látja el.

Munkatársaink szakmai háttere, nemzetközi cégeknél - ezen belül részben a GE-ben - szerzett tapasztalata, valamint folyamatos képzése, garantálja szolgáltatásaink minőségét és partnereink megelégedettségét. Célunk egy olyan gyártói kínálatot bemutatni, mely széles készülék és megoldás választékkal rendelkezik, valamint versenyképes ár/ érték arányt képvisel.

Bővebben...

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 •   A GE elsőként vezette be a kalibráló- és hordozógáz mentes DGA elemzőket, melyek közül a Transport X² a hordozható
 • A GE Industrial Solutions üzletág ABB által történt felvásárlását követően, a korábban értékesített GE kisfeszültségű készülékek és rendszerekhez kínálunk kiváltó vagy retrofit
 •   A GE g3 technológiája egy valós alternatíva a kén-hexafluorid gáznak (SF6), a nagyfeszültségű kapcsoló berendezések szigetelési közegeként.  A g3 gázszigetelésű
 • A villamos hajtások olyan elektronikus-berendezések melyek az elektromos motorok és munkagépek jellemzőinek összehangolására szolgálnak, másként fogalmazva az elektromos hajtás az
 • XSD Ultra 841 - GE kisfeszültségű termékcsalád Prémium villanymotorok, melyek kíválóan teljesítenek a legkeményebb ipai környezetben is. A korszerű gyártási technológia
 • A nagyfeszültségű berendezések vizsgálatát és elemzését, diagnosztikáját átfogó területünk elsősorban a nagyteljesítményű transzformátorok, valamint a kapcsoló berendezések és megszakítók célcsoportjával

A mágneskapcsolók a különböző fogyasztók működtetésére alkalmasak, ki-/bekapcsolásuk a vezérlőtekercsre jutatott vezérlőfeszültség segítségével történik. Elsősorban ipari alkalmazásokra - 3 és 4 pólusú kivitelben - az alábbi típusok kaphatók:

M sorozat. Hatásos (vagy kis mértékben induktív) fogyasztók (AC1) esetén max. 20A-ig, kalickás aszinkron motorok indítása/ kikapcsolására (AC3) max. 12A-ig használhatók. Kaphatók csavaros, gyűrűs, továbbá gyors (faston), illetve nyomtatott áramköri lapra (PCB) ültethető csatlakozókkal, IP20 védettségben.
Vezérlőköri feszültség: max. 600VAC/ 440VDC.
Kiegészítők: segédérintkezők (homlokoldali és oldalsó, max. 6db), mechanikus reteszek, tranziens feszültségfojtó blokk, elektronikus időzítő modul, stb.

CL sorozat. Hatásos (vagy kis mértékben induktív) fogyasztók (AC1) esetén 25-140A tartományban, kalickás aszinkron motorok indítása/ kikapcsolására (AC3) 9-105A között alkalmazhatók. Kaphatók csavaros és gyűrűs csatlakozókkal, IP20 illetve IP10 védettségben.
Vezérlőköri feszültség: max. 600VAC/ 440VDC.
Szerelés: 35 mm-es DIN sínre vagy szerelőlapra.
Kiegészítők: azonnali és időzített segédérintkezők (homlokoldali és oldalsó), mechanikus reteszek, tranziens feszültségfojtó blokk és interfész modulok, pneumatikus és elektronikus időzítő modulok, interfész modul,stb.

CK sorozat. Hatásos (vagy kis mértékben induktív) fogyasztók (AC1) esetén 200-1250A tartományban, kalickás aszinkron motorok indítása/ kikapcsolására (AC3) 150-825A között alkalmazhatók. Kaphatók csavaros csatlakozókkal, IP00 védettségben (kiegészítőkkel IPxxB-re emelhető). Vezérlőköri feszültség: max. 690VAC/ 500 VDC, illetve elektronikus modullal szerelt AC/DC vezérlőfeszültséggel működtethető változatok is kaphatók.
Szerelés: szerelőlapra.
A CK mágneskapcsolók már alapkivitelben is tartalmaznak egy pár segédérintkezőt (1NO+1NC).
Kiegészítők: segédérintkezők (oldalsó), tranziens feszültségfojtó, mechanikus retesz, főáramköri csatlakozók érintésvédelmi elemek, stb.

CSCN sorozat. A kondenzátor-kapcsoló mágneskapcsolók kimondottan háromfázisú kondenzátortelepek kapcsolásához lettek kifejlesztve. Három beépített gyorsbekapcsolású segédérintkezőt tartalmazó homlokoldali blokkal és 6 gyors kisütésű ellenállással rendelkeznek(fázisonként kettővel). A fázisjavító kondenzátor hálozatra csatlakozása az ellenállásokon keresztül történik - ezáltal a csúcsáram értéke lecsökkenthető - majd ezt követően a főérintkezők rövidre zárják az ellenállásokat.
Szerelés: 35 mm-es DIN sínre vagy szerelőlapra.Névleges termikus áramerősség: 25-140A
Kapcsolási teljesítmény*: 7,5-85kVAR (környezeti hőmérséklet <55˚C) 
                                      3,7-70kVAR (környezeti hőmérséklet <70˚C) 
*hálózati feszültségtől függően, lásd katalógus .

M 280x200

M sorozat

CL 280x200

CL sorozat

CK 280x200

CK sorozat

CSCN 280x200

CSCN sorozat

Mágneskapcsolók-gyorskiválasztó Katalógus letöltése

 

Vissza az oldal tetejére

Integrált megoldások

business technology
 

A GE sokéves tapasztalata az energia előállítási és elosztási technológiák területén komplex beruházások kezelését teszi lehetővé.

Szorosan együttműködve a beruházóval, tervezővel és kivitelezőkkel a GE komplett megoldásokat kínál különböző termékeinek, rendszereinek és szolgáltatásainak integrálá-sával. Folyamatosan fejleszti feladatra szabott megoldásait, dinamikusan követve a piaci igényeket és igazodva a felhasználói elvárások magas minőségi és szakmai színvonalon történő teljesítésére, a villamos ipar minden szegmensében. Bővebb információkért forduljon hozzánk:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.