• SF6 - mentes nagyfeszültségű megszakítók

  Környezetbarát GE Grid Solutions megszakítók - Green Gas for Grid, g3 - szigetelőgázzal.
  Bővebben>>

 • Átvezető szigetelő on-line monitoring

  Az átvezető szigetelők fontos elemei a nagyfeszültségű transzformátoroknak, mérőváltóknak és kapcsoló berendezéseknek, állapotuk figyelése és meghibásodásuk elkerülése kiemelt jelentőségű.
  Bővebben>>
 • On-line és hordozható hibagáz elemzők

  Transport X2 - hét hibagáz és nedvesség-tartalom mérése kevesebb mint 30 perc alatt. Alkalmas ásványi szigetelőolajokban és észter alapú szigetelő folyadékokban keletkező hibagázok mérésére és elemzésére.
  Bővebben>>
 • 1
 • 2
 • 3

Econovis Kft.

business

Az Econovis Kft a General Electric Grid Solutions üzletágának megbízásából Channel partnerként képviseli a céget Magyarországon, melynek keretében elsősorban az értékesítési, marketing és terméktámogatási feladatokat látja el.

Munkatársaink szakmai háttere, nemzetközi cégeknél - ezen belül részben a GE-ben - szerzett tapasztalata, valamint folyamatos képzése, garantálja szolgáltatásaink minőségét és partnereink megelégedettségét. Célunk egy olyan gyártói kínálatot bemutatni, mely széles készülék és megoldás választékkal rendelkezik, valamint versenyképes ár/ érték arányt képvisel.

Bővebben...

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 •   A GE elsőként vezette be a kalibráló- és hordozógáz mentes DGA elemzőket, melyek közül a Transport X² a hordozható
 • A GE Industrial Solutions üzletág ABB által történt felvásárlását követően, a korábban értékesített GE kisfeszültségű készülékek és rendszerekhez kínálunk kiváltó vagy retrofit
 •   A GE g3 technológiája egy valós alternatíva a kén-hexafluorid gáznak (SF6), a nagyfeszültségű kapcsoló berendezések szigetelési közegeként.  A g3 gázszigetelésű
 • A villamos hajtások olyan elektronikus-berendezések melyek az elektromos motorok és munkagépek jellemzőinek összehangolására szolgálnak, másként fogalmazva az elektromos hajtás az
 • XSD Ultra 841 - GE kisfeszültségű termékcsalád Prémium villanymotorok, melyek kíválóan teljesítenek a legkeményebb ipai környezetben is. A korszerű gyártási technológia
 • A nagyfeszültségű berendezések vizsgálatát és elemzését, diagnosztikáját átfogó területünk elsősorban a nagyteljesítményű transzformátorok, valamint a kapcsoló berendezések és megszakítók célcsoportjával

A segédmágneskapcsolók elsősorban vezérlési feladatokra alkalmasak. Váltóáramú motorok működtetésére nem használhatók, mivel alapvetően nem alkalmasak a motorok indítása- és kikapcsolásakor jelentkező áramlökéseket kezelni. A GE termékkínálatában az M és az RL sorozatban találhatók meg.

M sorozat
Az M sorozat segédmágneskapcsolói csak 4 pólusú kialakításban és maximum 16A termikus áramerősségig érhetők el. Kaphatók csavaros, gyűrűs, gyors (faston) és nyomtatott áramköri lapra (NYÁK-PCB) ültethető csatlakozókkal, IP20 védettségben.
Vezérlőköri feszültség: max. 690VAC/ 250VDC
Szerelés: 35 mm-es DIN sínre
Kiegészítők: segédérintkezők (azonnali, homlokoldali és oldalsó, max. 6db), mechanikus retesz, tranziens feszültségfojtó blokk, elektronikus időzítő modul, stb.

RL sorozat
Az RL sorozat szintén csak 4 pólusú kialakításban, maximum 20A termikus áramerősségig érhetők el. Kaphatók csavaros és gyűrűs csatlakozókkal, IP20 védettségben.
Vezérlőköri feszültség: max. 690VAC/ 400VDC
Szerelés: 35 mm-es DIN sínre
Kiegészítők: segédérintkezők (azonnali, homlokoldali és oldalsó), mechanikus retesz, tranziens feszültségfojtó blokk, pneumatikus és elektronikus időzítő modulok, stb.

M 280x200

M sorozat

RL 280x200

RL sorozat

Katalógus letöltése Vissza az oldal tetejére

Integrált megoldások

business technology
 

A GE sokéves tapasztalata az energia előállítási és elosztási technológiák területén komplex beruházások kezelését teszi lehetővé.

Szorosan együttműködve a beruházóval, tervezővel és kivitelezőkkel a GE komplett megoldásokat kínál különböző termékeinek, rendszereinek és szolgáltatásainak integrálá-sával. Folyamatosan fejleszti feladatra szabott megoldásait, dinamikusan követve a piaci igényeket és igazodva a felhasználói elvárások magas minőségi és szakmai színvonalon történő teljesítésére, a villamos ipar minden szegmensében. Bővebb információkért forduljon hozzánk:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.