Miért Qbus?

Komplett megoldás

habiteq komplett megoldasA Qbus automatizálási rendszert és alkotó elemeit az épület egyedi igényeihez igazodva tervezzük, lehetőséget kínálva egy sokoldalú rendszer kialakítására, a vevők széleskörű követelményeinek teljesítésre. Műszaki támogatást, konzultációt és feladatra szabott előszerelt szekrényeket kínálunk, versenyképes árakon.

 

Könnyű bekötés és igény szerinti programozás

habiteq konnyu bekotesAz épület különböző funkciójú alrendszereit egy 2 vezetékes BUS alakítja át egységes kommunikációs rendszerré, melyet egy nagy teljesítményű központi vezérlőegység kezel. Ez biztosítja az alrendszerek optimális és energia hatékony együttműködését oly szinten, amely hagyományos technológiával nem érhető el.

 

Rugalmas felépítés, megjelenés és kezelés

habiteq rugalmas felepitesA rendszer könnyen, és bármikor igazítható a változó igényekhez, illetve bővíthető további funkciókkal vezetékes vagy vezeték nélküli egységekkel. A rendszer megjelenítése és felügyelete interneten keresztül számítógépről/tabletről vagy mobiltelefonról egyaránt lehetséges további hardware hozzáadása nélkül. A "System Manager” rendszerprogramozó szoftvert díjmentesen biztosítjuk hozzá. 

Fokozott biztonság

habiteq fokozott biztonsagA biztonsági funkciók mint a jelenlét-szimuláció, pánikprogram, riasztások azonnali továbbítása,előzetes figyelmeztetések küldése  a potenciálisan veszélyes eseményekről szintén kiemelt szerepet kapnak az intelligens rendszerek kialakításában. A Qbus rendszerrel akár 16 különböző riasztóüzenet - például betörés, tűz, vagy feszültség kimaradás - küldhető maximum 8 telefonszámra 1 perctől 255 percig szelektálható intervallumokban.

Energia megtakarítás

habiteq energiatakarekA legzöldebb energia az, amit nem használunk fel. A világítás, fűtés, hűtés vagy szellőztetés intelligens vezérlése nem csak kényelmi funkciók, hanem fontos költségtényezők is. Nem véletlenül, hiszen ezek a költségek jelentik az épület energiaigény több mint 70%-át.Energiatakarékos épületgépészeti megoldások között kiemelt szerepet tölt be az adott fűtési rendszerhez illeszkedő helyiségenkénti szabályzórendszer, mellyel akár 25%-os megtakarítás is elérhető.
Ehhez kapcsolódik az a gyakori alkalmazás is, hogy távozáskor élesített riasztó rendszer lekapcsolja az otthon összes lámpáját, automatikusan elindítja – a napszaknak megfelelően – a jelenlét szimulációt, és lecsökkenti a hőmérsékletet néhány fokkal.

Komfort 

habiteq komfort

Komfortosnak érezzük a környezet, ha alkalmazkodik a változó igényeinkhez.
Több komfort funkciók beállítására van lehetőség, mint például: érkezési és távozási programok, előre definiált világítási képek aktiválása, különböző szcenáriók beállítása. Lefekvéshez készülődve- leenged az összes redőny, lekapcsol minden meghatározott fogyasztó; a fűtést átkapcsolja az éjszakai értékre; a gyerekszoba világítását 15 másodperc alatt elhalványítja.

Katalógus letöltése Vissza az oldal tetejére