CONTAX - Moduláris mágneskapcsolók, relék

A moduláris mágneskapcsolók olyan elektromechanikus vezérlésű kapcsolók, melyek egy- vagy többfázisú terheléseket kapcsolnak, míg a vezérlésük kis energiát igényel. A relék ezzel ellentétben kisebb terheléseket tudnak vezérelni. A GE termékkínálatában a moduláris mágneskapcsolók a Contax, a moduláris relék a Contax R család keretein belül érhetők el.

A moduláris mágneskapcsolók többek között világítás, fűtőberendezések, szivattyú- és ventillátormotorok vezérlésére alkalmazhatók. Főleg lakossági felhasználásra készültek, kisebb áramtartományok kezelésére. A mágneskapcsolók 63 A-ig, a relék 16 A-ig használhatók.

A 20A-es változaton kívül mind egyenáramú tekercset is tartalmaz, ennek köszönhetően egyen- és váltóáramnál is használhatók. A beépített varisztor által 5kV-ig a túlfeszültséggel szemben is védettek. Érintés ellen IP20-as védelemmel van ellátva. Kiegészítőként ugyanazokat a segédérintkezőket használhatjuk hozzájuk mint a kismegszakítók és áramvédő kapcsolók esetén.

A moduláris relék is alkalmasak világítás vagy fűtés kapcsolására, akár PLC be- és kimenetek védelmére is. A normál működtetésen kívül bármikor használható manuálisan is. A mágneskapcsolókhoz hasonlóan IP20-as érintésvédelemmel rendelkezik, és kiegészítésként ugyanazok a segédérintkezők csatlakoztathatók hozzá.

Contax

Contax

Contax R

Contax R

Katalógus letöltése Vissza az oldal tetejére