MT sorozat – Analóg és digitális mérőműszerek, áramváltók

A villamos áramkörök különböző értékeinek mérésére alkalmasak, továbbá a mért adatok megjelenítése és naplózására (típustól függően). Analóg és digitális technológiájú és megjelenítésű műszerek egyaránt kaphatók. Az egyszerűbb készülékek egyfázisú, a komplexebbek háromfázisú rendszereknél is alkalmazhatók.

Nagy áramerősségek mérése áramváltókon keresztül történik. Minden berendezés nagy pontosságú a mérési hibák elkerülése végett. Megfelelő választókapcsolókkal akár egyfázisú mérőműszer is alkalmassá tehető 3 fázisú rendszer adatainak mérésére. A fogyasztás (energia) mérők és hálózatvizsgálók adatai megfelelő szoftver segítségével akár számítógépen is megjeleníthetők.

Analóg mérőműszerek:

Voltmero

Feszültségmérők

Ampermero

Árammérők

Frekvenciamero

Frekvenciamérők

Uzemoramero

Üzemóra-számlálók

Digitális mérőműszerek:
Voltmero digit

Feszültségmérők

A V mero digit

Áram- és feszültségmérők

Frekvenciamero digit

Frekvenciamérők

Wattmero digit

Teljesítménymérők

Multirele

Multifunkciós relék

Fogyasztasmero

Fogyasztásmérő

Halozatvizsgalo

Hálózatvizsgáló

Digit multi

Digitális multiméter

Áramváltók

Az MT sorozat áramváltói tökéletes kiegészítést nyújtanak a mérőműszerek mellé, mivel a műszereknek túlságosan nagy áramokat 5A-re transzformálják, amit így biztonsággal mérhetnek. 40/5A-es áramváltótól egészen 2000/5A-ig terjedő széles skáláról választhatók. Pontosságuk 0,5 – 3 között mozog (MT áramváltó)

Az MT sorozat további kiegészítő termékei a jelátalakító  és a választó kapcsolók, melyek adott esetben az áramváltóhoz hasonlóan a mérések elvégzését könnyítik meg.

MT aramvalto

MT áramváltó

JMT jelatalakito

MT jelátalakító

MT Valasztokapcsolo

MT választókapcsoló

Katalógus letöltése Vissza az oldal tetejére