Öntöttházas megszakítók

A Record Plus öntöttházas/kompakt/ megszakítók átfogó megoldást nyújtanak a kisfeszültségű energiaelosztásban 20 és 1600A között, négy készülékmérettel: FD, FE, FG, FK. Számos telepítési lehetőség, biztonságosan és egyszerűen felszerelhető tartozékok, és az alkalmazásnak megfelelő kioldóegységek – termomágneses és elektronikus - szelés skálája áll rendelkezésre. Kaphatók hálózat-, generátor- és motorvédelmi típusok, IEC és NEMA szabvány szerinti változatokban. Védelmi-kioldóegység nélkül szakaszolókapcsolóként alkalmazhatók. 

FD sorozat: névleges áramtartomány 20-160A, zárlati megszakítóképessége 18-150kA között. 3,4 illetve 1 pólusú, illetve rögzített és dugaszolható (plug-in) kivitelben érhetők el. DIN sínre vagy szerelőlapra szerelhetők. Kaphatók rögzített beállítású vagy állítható termomágneses védelmi-kioldóegységgel. Házon belül vagy külsőleg hozzáépíthető kiegészítők: segédérintkezők, munkaáramú és feszültségcsökkenési kioldók, oldalra vagy alulra szerelhető földzárlatvédelmi kapcsoló, forgatókaros vagy motoros működtetés, stb.

FE sorozat:  160-250A névleges áramtartománnyal rendelkező 3 és 4 pólusú megszakító, zárlati megszakítóképessége 36-150kA. Közvetlenül gyűjtősínre is csatlakoztatható, rögzített, dugaszolható és kocsizható kivitelben kaphatók. Állítható termomágneses vagy elektronikus védelmi-kioldóegységgel, beállító tárcsa nélkül vagy beállító tárcsával kerül forgalomba. A kiegészítők megegyeznek az FD megszakítóhoz kapcsolhatókkal.

FG sorozat400-630A névleges áramtartománnyal rendelkező 3 és 4 pólusú megszakító, zárlati megszakítóképessége 50-150kA. Rögzített, dugaszolható és kocsizható kivitelben kaphatók. Különböző állítható elektronikus védelmi-kioldóegység áll rendelkezésre és hasonló kiegészítők kaphatók hozzá, mint az FD és FE típusoknál.

FK sorozat: a megszakító család legnagyobb tagja, névleges áramtartománya 800-1600A, zárlati megszakítóképessége 50-150kA, 3 és 4 pólusú kivitelben érhető el. Közvetlenül gyűjtősínre is csatlakoztatható, rögzített és kocsizható változatban kapható. Számos állítható termomágneses és elektronikus védelmi-kioldóegységgel szállítható, és hasonló kiegészítőkkel rendelkezik, mint a család többi tagja.

Kifutott típusok : korábban forgalomban lévő Record és Spectra megszakítók kiváltásával vagy pótlásával kapcsolatos kérdésekben kérjük, érdeklődjön az info@econovis.hu címen.

 

FD 400x400

FD

FE 400x400

FE

FG 400x400

FG

FK 400x400

FK

Katalógus letöltése Vissza az oldal tetejére