Főkapcsolók ML sorozat

Az áramkörben elhelyezett főkapcsoló lehetővé teszi, hogy egyetlen készülék segítségével terhelés mentesítsük a teljes rákötött hálózatot. Gépi berendezésekhez az ML sorozat alkalmas erre a feladatra, de kaphatók még nagyáramú (ipari) alkalmazásokhoz használt készülékek - MPACT és Entelliguard légmegszakítók, Record Plus öntöttházas megszakítók és Dilos/Fulos terhelés szakaszolókapcsolók - valamint lakossági alkalmazásokhoz használt főáramköri kapcsolók, melyek az Aster termékcsaládon belül találhatók.

Kézi működtetésű főkapcsoló család 25-125A névleges áramtartományban, AC23 felhasználásban, mely kikapcsoláskor az összes aktív vezeték áramtalanítja. Kapható vészleállító kapcsoló kialakításban is (vörös színű kapcsolókar sárga háttéren). A készülék kialakításából adódóan a be-/kikapcsolt állapotok láthatósága biztosított.
Szerelhetőség: előlapra, hátlapra és DIN sínre.
Kiegészítők: különböző érintkező blokkok, csatlakozó fedelek, illetve tengelyhosszabbító az ajtóról történő kapcsoláshoz.

Az ML készülékek tokozott kapcsolóként is kaphatók a 25-100A névleges áramtartományban - három lakattal zárható karral, IP65-ös védelemmel és két PE sínnel - fő- vagy vészleállító kapcsoló kialakításban is.
Öt különböző méretű tokozás áll rendelkezésre.

.

 

ML 280x200

ML sorozat

Katalógus letöltése Vissza az oldal tetejére