Segédmágneskapcsolók

A segédmágneskapcsolók elsősorban vezérlési feladatokra alkalmasak. Váltóáramú motorok működtetésére nem használhatók, mivel alapvetően nem alkalmasak a motorok indítása- és kikapcsolásakor jelentkező áramlökéseket kezelni. A GE termékkínálatában az M és az RL sorozatban találhatók meg.

M sorozat
Az M sorozat segédmágneskapcsolói csak 4 pólusú kialakításban és maximum 16A termikus áramerősségig érhetők el. Kaphatók csavaros, gyűrűs, gyors (faston) és nyomtatott áramköri lapra (NYÁK-PCB) ültethető csatlakozókkal, IP20 védettségben.
Vezérlőköri feszültség: max. 690VAC/ 250VDC
Szerelés: 35 mm-es DIN sínre
Kiegészítők: segédérintkezők (azonnali, homlokoldali és oldalsó, max. 6db), mechanikus retesz, tranziens feszültségfojtó blokk, elektronikus időzítő modul, stb.

RL sorozat
Az RL sorozat szintén csak 4 pólusú kialakításban, maximum 20A termikus áramerősségig érhetők el. Kaphatók csavaros és gyűrűs csatlakozókkal, IP20 védettségben.
Vezérlőköri feszültség: max. 690VAC/ 400VDC
Szerelés: 35 mm-es DIN sínre
Kiegészítők: segédérintkezők (azonnali, homlokoldali és oldalsó), mechanikus retesz, tranziens feszültségfojtó blokk, pneumatikus és elektronikus időzítő modulok, stb.

M 280x200

M sorozat

RL 280x200

RL sorozat

Katalógus letöltése Vissza az oldal tetejére