Elektromos autó töltőállomások

A DuraStation elektromos autótöltőkkel a GE fontos szerepet vállal a szigorodó fenntartható fejlődés és a környezettudatos követelmények teljesítésében. A töltőállomás és tartozékai megfelelnek a jelenleg érvényben lévő műszaki és biztonsági követelménynek. A DuraStation  töltőállomások csatlakoztatása lehet egy- vagy háromfázisú, névleges áram 16A vagy 32A.

 

Gyors

A DuraStation™gyorstöltést biztosító elektromos autó töltőállomás, melynek segítségével egy 24kWh-as akkumulátor teljes feltöltési ciklusa mindössze 1-2 órára csökkenthető (háromfázisú 400Vac/32A kimeneti teljesítményű töltő készülékkel). 

 

Intelligens

A DuraStation vezetéknélküli kártyás ügyfél azonosítást kínál a töltés engedélyezéséhez, különböző jogosultságok nyomon kővetéséhez.  

A személygépkocsi vezető profiljának letöltését és a pénzügyi tranzakciók menedzselését az EV100 szoftver kezeli.

 

Biztonságos

A DuraStation Type2 csatlakozóval, kontroll és csatlakozási azonosító érintkezővel van felszerelve az IEC 62196 szabványnak megfelelően.

Az IEC 61851 szabvány szerint kialakítása a biztonságos 3-as töltési módban sorolja a töltőállomás üzemelését. 

 

Előretekintő tervezés

A DuraStation moduláris felépítése lehetővé teszi a későbbi igényekhez igazodó fejlesztések által kínált bővítések egyszerű hozzáadását.  A DuraStation tervezésénél figyelembe vették a mobilfizetés és az ügyfél azonosítási eljárások támogatásának lehetőségét.

 

Megbízható

A DuraStation töltőállomással a GE folytatja innovatív szerepét az energiaelosztási rendszerek tervezési és gyártási területén.

 A GE rendelkezik az elektromos autók elterjedésének támogatását biztosító infrastruktúra felépítéséhez szükséges teljes villamos készülék és rendszerek palettájával, melyek elérhetők villamos nagykereskedőknél és kivitelezőknél.

 Bővebb információkért, kérjük érdeklődjön Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

 

 


 

 

 

Katalógus letöltése Vissza az oldal tetejére